Diensten

Bakker Finance Services biedt interim-oplossingen gericht op het verbeteren van de prestaties van uw onderneming. Samen met de opdrachtgever zorgen wij ervoor dat we tot creatieve, kwalitatief hoogwaardige en duurzame oplossingen komen. We gaan voor resultaten die ook op lange termijn merkbaar blijven, maar waarbij de eerste resultaten reeds op korte termijn merkbaar zijn.

De dienstverlening is gericht op Finance & Control en bestaat, onder andere, uit:

  • Tijdelijke waarneming van een functie

  • Ondersteuning bij en advies tijdens het traject van voorbereiding, uitvoering en afronding van de periodieke verslaggeving (waaronder de jaarrekening) van uw onderneming. Hierbij hoort tevens overzichtelijke & effectieve dossiervorming en het onderhouden van contacten met uw externe accountant

  • Sparringpartner bij bedrijfskundige vraagstukken, inclusief optimalisatie en implementatie van de administratieve organisatie en interne beheersingsmaatregelen (AO/IB)

  • Opzetten en onderhouden van (periodieke) management informaties systemen, waaronder managementrapportages

  • Ondersteuning bij veranderings- en verbetertrajecten, zoals de implementatie van een nieuw financieel (ERP-)pakket, fusies, overnames of reorganisaties

Gedurende het gehele traject van dienstverlening zorgt Bakker Finance Services voor intensieve en effectieve coaching van en "training on the job" aan uw medewerkers. Tevens bestaat de mogelijkheid om trainingen voor uw medewerkers te ontwikkelen en/of te verzorgen.

Op deze wijze komen we gezamenlijk tot verbeterde prestaties en resultaten die op de lange termijn voor uw onderneming merkbaar blijven!