Achtergrond

Bakker Finance Services is een Nederlandse eenmanszaak, die dienstverlening aanbiedt op het gebied van interim management, financieel advies en andere diensten op financieel/ administratief gebied. Hoogwaardige kwaliteit, toegevoegde waarde en uitstekende klanttevredenheid zijn daarbij de belangrijkste pijlers.

De oprichter van en drijvende kracht achter Bakker Finance Services is Peter Bakker. Door de jaren heen heeft Peter ruime kennis en ervaring opgedaan tijdens zijn 12-jarig dienstverband in de accountancy bij KPMG. Gedurende die jaren heeft Peter zijn kennis verkregen door het volgen van verschillende externe en interne opleidingen, inclusief voortdurende educatie op zowel professioneel als (inter)persoonlijk gebied. Peter heeft door zijn werkzaamheden in de audit buitendienst bij een breed scala aan ondernemingen (zowel profit als non-profit) ruime ervaring in financieel/administratieve dienstverlening op het gebied van onder andere externe verslaggeving, administratieve organisatie en interne controle, consolidatie en verbetertrajecten.

Bakker Finance Services is betrouwbaar, professioneel en gedreven en is daarmee voor u de ideale partner. Daarbij vertaalt Peter zijn ondernemerschap door met u mee te denken om uw onderneming voortdurend te blijven ontwikkelen en verder te verbeteren. Dit komt verder terug in de belangrijkste pijlers, namelijk hoogwaardige kwaliteit, toegevoegde waarde en uitstekende klanttevredenheid. Bakker Finance Services streeft deze pijlers als volgt na:

  • Voortdurende professionele educatie — door permanente educatie blijft de kennis van Peter actueel en op zeer hoog niveau. Op die manier kan Peter u op alle fronten blijven voorzien van kwalitatief hoogwaardige dienstverlening.

  • Ondernemerschap — de ondernemingsgeest van Peter stelt hem in staat om als ondernemer met u mee te denken. Niet alleen door op de stoel naast de ondernemer plaats te nemen, maar ook door de ondernemer te prikkelen met nieuwe ideeën en door "out of the box" te denken. Hierdoor biedt Bakker Finance Services u de toegevoegde waarde.

  • Uw belang staat voorop — de kwalitatief hoogwaardige dienstverlening en toegevoegde waarde dienen één doel: uw belang. Transparante voorwaarden van Bakker Finance Services en open communicatie door Peter zorgen er daarbij voor dat u krijgt wat u verwacht. Zodat u de kwaliteit en toegevoegde waarde ervaart en uiteindelijk een tevreden klant bent en blijft.